Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5066g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)507g137kcal6.6g24.3g1g8.6g
Peruna, keskikokoinen 60g507g304kcal7.6g65.9g0.5g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g507g142kcal3g30.1g1g12.7g
Kaali, valkokaali2026g428kcal24.3g68.9g4.1g42.6g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g1013g1246kcal212.8g0g41.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g76g684kcal0g0g76g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g185kcal0.3g0.3g20.3g0g
Soijakastike253g152kcal13.2g24.1g0.3g0g
Mustapippuri, annos 1g5.1g12kcal0.6g1.9g0.2g0g
Suola, annos 3g7.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 7.6g19kcal1.1g1.6g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6616kcal539g434.2g290.4g143.2g
Valittu annoskoko10000g3308kcal269.5g217.1g145.2g71.6g
Annoskoko puolitettuna5000g1654kcal134.8g108.6g72.6g35.8g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251