Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)2504g4508kcal475.8g2.5g275.5g0g
Purjosipuli 2254g516kcal40.8g54.1g4.5g47.3g
Sitruunamehu, laimentamaton334g70kcal1g5.3g0g0.3g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.7g1.2g4.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g4174g2504kcal41.7g187.8g166.9g25g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g33g57kcal2.7g10.7g0.2g0g
Oliiviöljy 451g3986kcal0g0g450.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23715kcal1155.6g586.2g1798.2g153.6g
Valittu annoskoko10000g11858kcal577.8g293.1g899.1g76.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5929kcal288.9g146.6g449.6g38.4g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191