Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 7246g11980kcal1213.8g0g797.1g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)628g1696kcal188.4g0g106.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g676g183kcal8.8g32.5g1.4g11.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g121g1068kcal0g0g120.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl242g1396kcal51g12.8g122g28g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)966g821kcal9.7g33.8g67.6g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g60g103kcal4.8g19.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34492kcal2953g196.8g2432.2g79g
Valittu annoskoko10000g17246kcal1476.5g98.4g1216.1g39.5g
Annoskoko puolitettuna5000g8623kcal738.3g49.2g608.1g19.8g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765