Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1875g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 313g233kcal41g3.4g1.3g21.6g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)2500g3450kcal187.5g132.5g250g0g
Ruisjauho Pirkka5000g15250kcal485g3050g100g750g
Kananmuna kuoreton 313g446kcal39.1g0.9g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38757kcal1505.2g6373.6g766.6g1543.2g
Valittu annoskoko10000g19379kcal752.6g3186.8g383.3g771.6g
Annoskoko puolitettuna5000g9689kcal376.3g1593.4g191.7g385.8g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109432