Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)4079g14278kcal489.5g2814.7g77.5g204g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2833g20397kcal0g0g2266.3g0g
Suola, annos 3g57g0kcal0g0g0g0g
Sokeri136g552kcal0g135.8g0g0g
Vesi2833g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g62g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g70453kcal979g5901g4687.6g408g
Valittu annoskoko10000g35226kcal489.5g2950.5g2343.8g204g
Annoskoko puolitettuna5000g17613kcal244.8g1475.3g1171.9g102g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716