Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3204g771kcal58g70.5g9.6g73.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1495g419kcal9g89g3g37.4g
Basilika, kuivattu 13g33kcal1.8g2.6g0.5g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 4272g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl854g1452kcal153.8g12g85.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g47g49kcal3.7g7.7g0.3g0.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g115g1020kcal0g0g115.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7486kcal452.6g363.6g428.2g234.4g
Valittu annoskoko10000g3743kcal226.3g181.8g214.1g117.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1872kcal113.2g90.9g107.1g58.6g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104