Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6826g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl68g171kcal8.2g1g15g0.1g
Herne, kuivattu, Rainbow1707g4812kcal305.5g1083.6g15.4g170.6g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1365g1911kcal232.1g0g109.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13788kcal1091.6g2169.2g279.2g341.4g
Valittu annoskoko10000g6894kcal545.8g1084.6g139.6g170.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3447kcal272.9g542.3g69.8g85.4g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128