Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3329g3741kcal703.5g0g99.9g0g
Porkkana 2081g680kcal12.9g115.7g4.2g53.1g
Peruna, uusi 1665g1295kcal28.1g268g3.3g16.6g
Sipuli (kuorittu)1248g337kcal16.2g59.9g2.5g21.2g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 1665g671kcal8.3g40g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13450kcal1538g967.2g219.8g181.8g
Valittu annoskoko10000g6725kcal769g483.6g109.9g90.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3363kcal384.5g241.8g55g45.5g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706