Soijarouhekastike (rouhe+tomaattimurska+paprika+ruokakerma)

1. Keitä soijarouhe pakkauksen ohjene mukaan (n. 10-15min) Laita mukaan mausteita (suolaa, oreganoa yms. mitä kaapista löytyy) tai kasvisleimikuutio.

2. Silppua sipuli, kuullota se ja hienonna/purista v. sipulin kynnet joukkoon.

Siivilöi soijarouhemössö ja iske se pannulle myös.

Kuutioi paprika sekaan.

Lisää mausteita! Jauhelihamauste on mainio.

Mausta niiku maustaisit jauhelihaa.

3. Paistele mössöä vähän aikaa, ja sitten laita tomaattimurska ja kerma joukkoon.

Anna kiehua hiljalleen n. 10min.

Maistele, haistele ja iske joukkoon mitä mieleen tulee (sinappi, ketsuppi yms)

4. Tarjoa pastan tai perunan kanssa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g1976g5336kcal1205.5g69.2g29.6g336g
Tomaattimurska 3953g1162kcal22.1g209.5g7.9g75.1g
Sipuli (kuorittu)494g133kcal6.4g23.7g1g8.4g
Paprika punainen 1482g434kcal13.9g66.7g5.9g28.2g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1976g3162kcal53.4g53.4g296.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g119g123kcal9.4g19.3g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20701kcal2621.4g883.6g683g900.2g
Valittu annoskoko10000g10351kcal1310.7g441.8g341.5g450.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5175kcal655.4g220.9g170.8g225.1g
Arvot/100g100g104kcal13.1g4.4g3.4g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129188