Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4478g1570kcal206.9g87.3g13.4g111.9g
Jauheliha, sika-nauta 1493g3305kcal261.2g0g253.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2239g7391kcal44.8g67.2g783.6g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)299g239kcal10.1g56.7g3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa746g2239kcal171.6g0g171.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g746g2090kcal141.8g0g164.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33666kcal1672.8g422.4g2779g223.8g
Valittu annoskoko10000g16833kcal836.4g211.2g1389.5g111.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8417kcal418.2g105.6g694.8g56g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366