Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi329g33kcal4.9g4.9g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1480g296kcal14.8g44.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi72g203kcal6.5g5.1g16.6g0.1g
Vesi6577g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)493g335kcal7.9g73.5g0.5g0g
Hirvenjauheliha oma saalis987g1105kcal217g0g29.6g0g
Oliiviöljy 46g407kcal0g0g46g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4758kcal502.2g255.8g185.4g0.2g
Valittu annoskoko10000g2379kcal251.1g127.9g92.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1190kcal125.6g64g46.4g0.1g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389