Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 2500g | 9000kcal | 325g | 1650g | 92.5g | 150g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 3000g | 3651kcal | 637.5g | 0g | 120g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 1000g | 1100kcal | 180g | 20g | 30g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 1000g | 110kcal | 11g | 10g | 2g | 10g | |
Sipuli (kuorittu) | 500g | 135kcal | 6.5g | 24g | 1g | 8.5g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 1000g | 200kcal | 6g | 38g | 3g | 14g | |
Kurkku, tuore | 1000g | 100kcal | 6g | 16.9g | 1g | 7g | |
Annoskoko tuplana | 20000g | 28593kcal | 2344g | 3517.8g | 499g | 379g | |
Valittu annoskoko | 10000g | 14296kcal | 1172g | 1758.9g | 249.5g | 189.5g | |
Annoskoko puolitettuna | 5000g | 7148kcal | 586g | 879.5g | 124.8g | 94.8g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |