Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1088g249kcal19.7g26.1g2.2g22.9g
Kesäkurpitsa zucchini 2720g491kcal15.2g68g10.9g19g
Paprika punainen 871g255kcal8.2g39.2g3.5g16.5g
Vihreitä papuja,pakaste2176g653kcal43.5g97.9g10.9g52.2g
Valkosipuli 131g141kcal10.3g21.3g0.8g2.7g
Feta Patros 200 g1088g2590kcal174.8g7.6g206.7g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl163g1469kcal0g0g163.2g0g
Chili paprika punainen131g52kcal2.6g11.8g0g0g
Tomaatti 1632g372kcal9.1g56.3g4.9g22.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12544kcal566.8g656.4g806.2g272.4g
Valittu annoskoko10000g6272kcal283.4g328.2g403.1g136.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3136kcal141.7g164.1g201.6g68.1g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139939