Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2500g528kcal30g85g5g52.5g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1200g2800kcal135.6g6g234g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1500g2442kcal420.3g0g83.1g0g
Lihapullat saarioinen500g1200kcal75g47g75g10g
Hapankaali 2500g703kcal26.8g107.5g4.8g51.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1100g308kcal6.6g65.5g2.2g27.5g
Pekoni, paistettu 500g2575kcal82.2g0g253.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21220kcal1558.2g641.2g1316g289.2g
Valittu annoskoko10000g10610kcal779.1g320.6g658g144.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5305kcal389.6g160.3g329g72.3g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351