Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g53g55kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl86g772kcal0g0g85.8g0g
Vesi4619g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3299g990kcal33g198g6.6g33g
Sokeri 26g107kcal0g26.4g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 660g1102kcal49.5g26.4g85.8g17.2g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g924g1977kcal95.2g349.2g22.2g68.4g
Timjami 3.3g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10202kcal373g1250.6g403.2g253g
Valittu annoskoko10000g5101kcal186.5g625.3g201.6g126.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2550kcal93.3g312.7g100.8g63.3g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568