Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 665g885kcal56.1g117.1g13.3g33.3g
Papu valkoinen, keitetty 748g805kcal63.1g104.8g2.6g52.4g
Sipuli 582g176kcal7.3g27.9g1.2g9.9g
Kaali, valkokaali998g211kcal12g33.9g2g21g
Tomaattimurska 1330g391kcal7.4g70.5g2.7g25.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)166g238kcal6.5g14.5g17.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4988g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g210kcal0g0g23.3g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 499g1589kcal121.6g228g9.5g44.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9008kcal548g1193.4g143.4g372.6g
Valittu annoskoko10000g4504kcal274g596.7g71.7g186.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2252kcal137g298.4g35.9g93.2g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916