Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 7279g1751kcal131.8g160.1g21.8g167.4g
Oliiviöljy 246g2173kcal0g0g245.7g0g
Tonnikala öljyssä 1683g3195kcal456.5g0g151.5g0g
Valkosipuli 109g118kcal8.6g17.8g0.7g2.3g
Sitruunamehu, laimentamaton273g57kcal0.8g4.4g0g0.3g
Vesi410g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14589kcal1195.4g364.6g839.4g340g
Valittu annoskoko10000g7294kcal597.7g182.3g419.7g170g
Annoskoko puolitettuna5000g3647kcal298.9g91.2g209.9g85g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083