Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2011g4453kcal351.9g0g341.8g0g
Sipuli (kuorittu)335g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1341g335kcal17.4g56.3g2.7g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g2011g1508kcal110.6g241.3g10.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g134g101kcal10.1g12.7g0.7g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g67g10kcal0.7g0.3g0g1.3g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 201g457kcal10.2g35.2g28.3g11.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 1676g1618kcal50.4g328.3g5.4g16.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)67g483kcal0.5g0.5g53.6g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g436g623kcal54.5g1.3g44.9g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton1676g436kcal55.3g51.9g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 20g65kcal3g3.7g2.6g7.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g20g69kcal2g15.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20495kcal1342g1525.8g982.6g85.6g
Valittu annoskoko10000g10247kcal671g762.9g491.3g42.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5124kcal335.5g381.5g245.7g21.4g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965