Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3928g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g3143g754kcal37.7g106.9g6.3g66g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g786g2750kcal47.1g597.1g13.4g15.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1257g2087kcal238.8g0g125.7g0g
Sipuli 629g190kcal7.9g30.2g1.3g10.7g
Valkosipuli 94g102kcal7.4g15.4g0.6g2g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.3g18kcal0.7g2.7g0.1g1.6g
Chili mausteseos, Old El Paso13g35kcal1g6.2g0.8g0g
Siirappi 126g379kcal0.1g93.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12630kcal681.4g1703.2g296.4g192g
Valittu annoskoko10000g6315kcal340.7g851.6g148.2g96g
Annoskoko puolitettuna5000g3158kcal170.4g425.8g74.1g48g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943