Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)2625g4384kcal367.5g18.4g341.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2500g1500kcal37.5g325g2.5g22.5g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g500g350kcal16g60g1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g625g750kcal21.3g22.5g62.5g0g
Vesi3750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13968kcal884.6g851.8g814.6g45g
Valittu annoskoko10000g6984kcal442.3g425.9g407.3g22.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3492kcal221.2g213g203.7g11.3g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326