Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)704g190kcal9.2g33.8g1.4g12g
Porkkana 704g230kcal4.4g39.2g1.4g18g
Lehtiselleri 470g60kcal5.3g5.2g0.9g4.7g
Rypsiöljy 141g1246kcal0g0g140.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g329g243kcal14.8g42.4g0.7g0g
Kalaliemi laimennettu 4695g140kcal0g14.1g9.4g0g
Kirjolohifilee 1878g3105kcal314.6g0g206.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton94g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Maustekurkku704g116kcal4.9g21.1g0.7g12.7g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g94g15kcal3.1g0.9g0.3g0.9g
Persilja 188g51kcal2.6g2.1g0.4g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10832kcal718.4g320.6g725.2g126.8g
Valittu annoskoko10000g5416kcal359.2g160.3g362.6g63.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2708kcal179.6g80.2g181.3g31.7g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223