Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 54g475kcal0g0g53.8g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria4301g6194kcal688.2g107.5g318.3g0g
Parsakaali brokkoli 2688g943kcal124.2g52.4g8.1g67.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1344g3763kcal255.4g0g295.7g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g1075g699kcal16.1g41.9g53.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%538g1237kcal155.9g13.4g64.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26621kcal2479.6g430.4g1588.4g134.4g
Valittu annoskoko10000g13310kcal1239.8g215.2g794.2g67.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6655kcal619.9g107.6g397.1g33.6g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311