Minttusuklaapiirakka

Pohja:

6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl kaakaota
3dl kuumaa vettä
300g voita(sulaa)
4 munaa

sekoita kuivat aineet keskenään.

kiehauta vesi ja lisää se.
sulata voi ja lisää sekä munat.

nämä aineet siis sekoitetaan puulastalla EI SÄHKÖVATKAIMELLA.

paista 200 asteessa n.25 min.

täyte, voicreemi+suklaakuorrute:

150 voita(pehmeää)
5dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 keltuaista

vatkaa aineet vaahdoksi ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.

anna kreemin kovettua ja sitten sulata 1,5 suklaalevyä(MARABOY minttukrokant) ja lisää tilkka rypsiöljyä.

levitä ja koveta...nam!

Reseptistä tulee n. 64 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Simpukka86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2000g8118kcal0g1998g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1280g4392kcal130.4g896g15.4g44.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton144g461kcal33.3g15.1g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Voi 1200g8705kcal14.3g4.8g975.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g1200g4800kcal0g1200g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g160g102kcal5.6g0.3g40g0g
Minttukrokantti (Marabou), annos 200g1200g6480kcal64.8g690g384g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g78593kcal695.4g9868.6g4089.6g90.4g
Valittu annoskoko10000g39297kcal347.7g4934.3g2044.8g45.2g
Annoskoko puolitettuna5000g19648kcal173.9g2467.2g1022.4g22.6g
Arvot/100g100g393kcal3.5g49.3g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164542