Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4494g7461kcal853.9g0g449.4g0g
Punajuuri 1124g431kcal11.2g77.5g2.2g28.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g843g2191kcal227.5g0g143.3g0g
Cashewpähkinä 562g3226kcal112.4g105.6g260.4g19.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2809g3371kcal95.5g101.1g280.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 169g1490kcal0g0g168.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36340kcal2601g568.4g2609.4g95.6g
Valittu annoskoko10000g18170kcal1300.5g284.2g1304.7g47.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9085kcal650.3g142.1g652.4g23.9g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853