Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa6508g1106kcal26g162.7g39g45.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%2169g5423kcal325.4g67.2g433.8g0g
Sipuli (kuorittu)1085g293kcal14.1g52.1g2.2g18.4g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g239g699kcal21.5g40.6g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15042kcal774g645.2g1050.2g128g
Valittu annoskoko10000g7521kcal387g322.6g525.1g64g
Annoskoko puolitettuna5000g3761kcal193.5g161.3g262.6g32g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175