Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5830g1632kcal64.1g279.8g23.3g174.9g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g2429g4615kcal364.4g0g364.4g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g1012g607kcal10.1g45.5g40.5g6.1g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g648g486kcal116.6g3.2g6.5g0g
Auringonkukkaöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16114kcal1110.4g657g1031.4g362g
Valittu annoskoko10000g8057kcal555.2g328.5g515.7g181g
Annoskoko puolitettuna5000g4029kcal277.6g164.3g257.9g90.5g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789