Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty4920g14267kcal1082.4g2213.9g78.7g0g
Oliiviöljy 433g3831kcal0g0g433.2g0g
Sipuli (kuorittu)749g202kcal9.7g35.9g1.5g12.7g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Inkivääri, tuore, silputtu267g214kcal4.8g47.6g2.1g5.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2674g535kcal16g101.6g8g37.4g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g86g300kcal1.5g76.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 642g1272kcal8.9g11.6g128.3g28.2g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g5.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 21g69kcal3.2g3.9g2.8g8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g21g56kcal0.7g17g0.7g11.7g
Persilja 54g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41797kcal2276g5058.2g1312.4g220.6g
Valittu annoskoko10000g20898kcal1138g2529.1g656.2g110.3g
Annoskoko puolitettuna5000g10449kcal569g1264.6g328.1g55.2g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903