Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2455g1596kcal270g103.1g7.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g3927g1335kcal7.9g278.8g11.8g70.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 589g1973kcal0.4g480.7g0.3g8.2g
Kerma, ruoka 15% Flora982g1473kcal15.7g34.4g147.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g59g214kcal2.1g46.9g2.1g0g
Sokeri 417g1694kcal0g416.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)982g1237kcal108g2.9g88.4g0g
Rusina 589g1723kcal16.5g354.1g2.9g57.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22489kcal841.2g3435.6g520.4g272g
Valittu annoskoko10000g11244kcal420.6g1717.8g260.2g136g
Annoskoko puolitettuna5000g5622kcal210.3g858.9g130.1g68g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313