Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5189g7402kcal648.6g15.6g531.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3066g859kcal18.4g182.4g6.1g76.7g
Voi 330g2395kcal3.9g1.3g268.4g0g
Hunaja 236g779kcal1.2g190.6g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1179g4245kcal330.2g23.6g318.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31360kcal2004.6g827g2249.4g153.4g
Valittu annoskoko10000g15680kcal1002.3g413.5g1124.7g76.7g
Annoskoko puolitettuna5000g7840kcal501.2g206.8g562.4g38.4g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318