Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1137g1887kcal216g0g113.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4263g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1051g421kcal11.6g75.7g5.3g14.7g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g753g565kcal41.4g90.4g3.8g0g
Torino tumma proteiinipasta plus426g1449kcal98g225.9g15.8g25.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g239g215kcal7.2g8.4g16.7g1.7g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g2131g1279kcal34.1g255.8g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11630kcal816.6g1312.4g319.2g84g
Valittu annoskoko10000g5815kcal408.3g656.2g159.6g42g
Annoskoko puolitettuna5000g2908kcal204.2g328.1g79.8g21g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196