Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1315g1876kcal164.4g3.9g134.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1794g7283kcal0g1793.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1749g6296kcal227.4g1224.2g36.7g61.2g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.6g0g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 897g409kcal26.9g43g13.5g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen598g4305kcal0g0g478.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g3587g1220kcal7.2g254.7g10.8g64.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42987kcal858g6684.2g1348.2g252.2g
Valittu annoskoko10000g21493kcal429g3342.1g674.1g126.1g
Annoskoko puolitettuna5000g10747kcal214.5g1671.1g337.1g63.1g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210