Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1520g2584kcal304g0g152g0g
Sipuli (kuorittu)380g103kcal4.9g18.2g0.8g6.5g
Valkokaali keräkaali 3799g1055kcal45.2g154.3g7.6g79.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g380g106kcal2.3g22.6g0.8g9.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)42g117kcal3.9g7.5g7.9g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow49g128kcal4.9g4.9g9.9g0.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g5g0.2g0.6g
Vesi3799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8252kcal735.2g425g358.4g194.8g
Valittu annoskoko10000g4126kcal367.6g212.5g179.2g97.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2063kcal183.8g106.3g89.6g48.7g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648