Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g6494g11273kcal435.1g2110.4g90.9g194.8g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g260g558kcal35.8g55.8g21.6g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g3247g7013kcal801.9g0g422.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37688kcal2545.6g4332.4g1069.2g389.6g
Valittu annoskoko10000g18844kcal1272.8g2166.2g534.6g194.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9422kcal636.4g1083.1g267.3g97.4g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943