Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1133g862kcal21.3g175.5g2.3g11.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g430g121kcal2.6g25.6g0.9g10.8g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g1359g1767kcal271.8g0g81.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1416g3539kcal269g0.4g311.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5663g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12577kcal1129.4g403g792.2g44.2g
Valittu annoskoko10000g6289kcal564.7g201.5g396.1g22.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3144kcal282.4g100.8g198.1g11.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929