Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2074g1244kcal31.1g269.6g2.1g18.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g12kcal0.6g0.1g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g622g174kcal3.7g37g1.2g15.6g
Hirvikäristys2074g3111kcal414.7g0g124.4g0g
Vesi4147g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 249g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 830g856kcal28.6g149.3g8.8g24.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10945kcal963.6g935.8g276.2g125.2g
Valittu annoskoko10000g5472kcal481.8g467.9g138.1g62.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2736kcal240.9g234g69.1g31.3g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799