Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2115g3018kcal264.4g6.3g216.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g7692g67692kcal0g0g7692.3g0g
Viinietikka 192g40kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g141499kcal528.8g14.6g15818.2g0g
Valittu annoskoko10000g70750kcal264.4g7.3g7909.1g0g
Annoskoko puolitettuna5000g35375kcal132.2g3.7g3954.6g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495