Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4039g729kcal22.6g101g16.2g28.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2308g3208kcal438.5g0g161.6g0g
Valkosipuli 87g94kcal6.8g14.1g0.5g1.8g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)721g2164kcal93.8g0.7g202g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g981g726kcal44.1g126.5g2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1154g981kcal16.2g50.8g80.8g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore115g46kcal3.6g5.8g0.9g4.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g577g1500kcal173.1g11.5g86.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18897kcal1597.4g620.8g1101.2g69.2g
Valittu annoskoko10000g9448kcal798.7g310.4g550.6g34.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4724kcal399.4g155.2g275.3g17.3g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278