Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4162g9216kcal728.3g0g707.5g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1665g5826kcal233.1g8.3g532.7g0g
Aurajuusto1040g3538kcal208.1g0g301.7g0g
Sipuli (kuorittu)595g161kcal7.7g28.5g1.2g10.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1379g1821kcal180.7g4.1g114.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 595g1648kcal11.9g17.8g166.5g0g
Valkosipuli 297g322kcal23.5g48.5g1.8g6.2g
Oregano, kuivattu 89g272kcal9.8g19.3g9.2g38.2g
Basilika, kuivattu 89g227kcal12.8g18.2g3.6g36.1g
Voi, 1 tl, 5 g89g651kcal0.9g0.9g71.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47363kcal2833.6g291.2g3820g181.2g
Valittu annoskoko10000g23681kcal1416.8g145.6g1910g90.6g
Annoskoko puolitettuna5000g11841kcal708.4g72.8g955g45.3g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.5g19.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771