Karpin feta-jauhelihapyörykät

Sekoita jauhelihan joukkoon kananmuna, pieneksi pilkottu puolikas chili paprika (tai 1 tl chili jauhetta), puserrattu valkosipuli, suolaa hitunen, koska feta suolaista.

Sekoita takinaksi.

Ota sormin pieniä palloja takinasta ja pyörittele pieniksi lihapulliksi.

Laita jokaisen lihapullan sisään kuutio tai kaksi fetajuustoa.

Paista pannulla pienellä lämmöllä voissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.

Jos haluat vaihtelua, voi sisään laittaa myös esim.

nokareen vuohenjuustoa tai parmesaanilastuja.

Tarjoa vaikka valkosipulilla maustetun turkkilaisen jugurtin tai creme fraishen
kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7306g12128kcal1388.1g0g730.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g183g190kcal14.4g29.8g1.1g3.7g
Chili paprika punainen411g164kcal8.2g37g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1096g1376kcal120.5g2.8g98.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g274g2000kcal2.7g2.7g219.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 731g1661kcal102.3g12.4g131.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35038kcal3272.4g169.4g2362.4g7.4g
Valittu annoskoko10000g17519kcal1636.2g84.7g1181.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna5000g8759kcal818.1g42.4g590.6g1.9g
Arvot/100g100g175kcal16.4g0.8g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211918