NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe3333g11333kcal193.3g2400g90g210g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)4762g8571kcal523.8g261.9g619g0g
Rypsiöljy Eldorado159g1314kcal0g0g146g0g
Margariini 60%, kultarypsi 159g844kcal0.3g0.5g95.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1587g524kcal52.4g77.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45174kcal1539.6g5480.4g1900.4g420g
Valittu annoskoko10000g22587kcal769.8g2740.2g950.2g210g
Annoskoko puolitettuna5000g11294kcal384.9g1370.1g475.1g105g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651