Jauhelihapuustit

Tee kuten pullataikina.

Anna kohota, valmista sillä aikaa täyte.

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla.

Pilko paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita jauheliha ja paprikakuutiot tuorejuustoon.

Vaivaa taikinaa hetki pöydällä.

Kauli se levyksi, oisko 50cmx50cm? Levitä täyte ja ripottele myös juustoraaste.

Kääri rullalle kuten kääretorttu ja leikkaa n.1,5 cm levyisiksi paloiksi.

Laita pellille leikkuupinta ylöspäin, anna hetki kohota liinan alla, voitele kananmunalla ja paista 225 asteeessa 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1465g674kcal46.9g70.3g22g0g
Kuivahiiva, annos 11g65g232kcal29g25.8g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3048g10459kcal310.6g2133.6g36.6g106.7g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1172g8327kcal8.8g4.7g937.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 2345g5192kcal410.3g0g398.6g0g
Paprika punainen 703g206kcal6.6g31.7g2.8g13.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g879g2462kcal167.1g0.3g193.4g0g
Kananmuna kuoreton 322g460kcal40.3g1g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56023kcal2039.2g4534.8g3256.4g240.2g
Valittu annoskoko10000g28012kcal1019.6g2267.4g1628.2g120.1g
Annoskoko puolitettuna5000g14006kcal509.8g1133.7g814.1g60.1g
Arvot/100g100g280kcal10.2g22.7g16.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227825