Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton3781g24877kcal983g415.9g2230.6g75.6g
Canderel makeutusjauhe189g726kcal5.5g176g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 454g1678kcal83.9g49.9g98.4g137.9g
Kookoshiutale 662g4372kcal53.8g42.3g426.9g107.8g
Vesi, vesijohtovesi 1134g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)3781g16219kcal2873.3g189g415.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g95746kcal7999g1746.2g6343.6g642.6g
Valittu annoskoko10000g47873kcal3999.5g873.1g3171.8g321.3g
Annoskoko puolitettuna5000g23936kcal1999.8g436.6g1585.9g160.7g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892