Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)3463g4502kcal623.4g76.2g211.3g3.5g
Parsakaali brokkoli 2597g911kcal120g50.6g7.8g64.9g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka1732g3117kcal77.9g103.9g259.7g0g
Flora ruoka kevyt & paksu2165g1299kcal21.6g97.4g86.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 43g383kcal0g0g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20422kcal1685.8g656.2g1217.4g136.8g
Valittu annoskoko10000g10211kcal842.9g328.1g608.7g68.4g
Annoskoko puolitettuna5000g5106kcal421.5g164.1g304.4g34.2g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234226