Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)1019g1946kcal122.2g238.4g47.9g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g3396g5093kcal543.3g135.8g271.6g0g
Purjosipuli 3396g777kcal61.5g81.5g6.8g71.3g
Valkosipuli 238g257kcal18.8g38.7g1.4g5g
Kalaliemi Maggie, annos 5g85g221kcal9.3g20.4g11.9g0.1g
Ruohosipuli, tuore849g229kcal11.9g32.3g5.1g9.3g
Soijakastike 1019g614kcal52.7g96.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18276kcal1639.4g1287.8g691g171.4g
Valittu annoskoko10000g9138kcal819.7g643.9g345.5g85.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4569kcal409.9g322g172.8g42.9g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676