Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 3968g1116kcal42.5g170.6g7.5g81.3g
Sianliha keskiarvo 2976g6501kcal544g0g485.1g0g
Sipuli 546g165kcal6.8g26.2g1.1g9.3g
Rypsiöljy 50g439kcal0g0g49.6g0g
Voi 69g504kcal0.8g0.3g56.5g0g
Paprika punainen 843g247kcal7.9g37.9g3.4g16g
Paprikajauhe 60g191kcal8.8g10.9g7.7g22.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1488g5803kcal31.7g32.7g625g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29930kcal1285g557.2g2471.8g257.8g
Valittu annoskoko10000g14965kcal642.5g278.6g1235.9g128.9g
Annoskoko puolitettuna5000g7483kcal321.3g139.3g618g64.5g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824