KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3072g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g2304g9055kcal1866.4g161.3g92.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 845g2655kcal89.2g501.8g18.6g46.5g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g768g4378kcal175.1g149.8g381g46.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 499g1613kcal144.8g34.9g99.8g152.8g
Kananmuna kuoreton 1690g2410kcal211.2g5.1g173.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 415g3664kcal0g0g414.3g0g
Hiiva, 50g307g187kcal40.2g3.4g1.2g0g
Ruokasuola jodioitu 100g2.6kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47931kcal5055g1712.6g2360.6g490.8g
Valittu annoskoko10000g23966kcal2527.5g856.3g1180.3g245.4g
Annoskoko puolitettuna5000g11983kcal1263.8g428.2g590.2g122.7g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533