Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1371g401kcal12.9g61.7g5.5g26.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1959g686kcal19.6g127.3g9.8g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g1450g580kcal15.9g104.4g7.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)725g254kcal7.2g50g3.6g10.1g
Vesi4407g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g39g102kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Rypsiöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4911kcal119g694.6g165.8g73.6g
Valittu annoskoko10000g2456kcal59.5g347.3g82.9g36.8g
Annoskoko puolitettuna5000g1228kcal29.8g173.7g41.5g18.4g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921