Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g4082g4898kcal653.1g53.1g228.6g4.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g41g359kcal0g0g40.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4082g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)131g470kcal7.2g99.3g4.6g7.2g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g1633g1959kcal47.3g88.2g163.3g0g
Voi 33g237kcal0.4g0.1g26.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15847kcal1416g481.4g927.6g22.6g
Valittu annoskoko10000g7924kcal708g240.7g463.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3962kcal354g120.4g231.9g5.7g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310