Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki5747g5172kcal862.1g143.7g114.9g0g
Kauralese 517g1862kcal93.1g235.9g39.8g90.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g287g1724kcal69g19g155.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3448g4345kcal379.3g10.3g310.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26206kcal2807g817.8g1240.4g181g
Valittu annoskoko10000g13103kcal1403.5g408.9g620.2g90.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6552kcal701.8g204.5g310.1g45.3g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396