Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 3991g1817kcal20g327.2g8g159.6g
Kananmuna kuoreton 1721g2456kcal215.2g5.2g176.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1158g347kcal11.6g46.3g3.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3130g8678kcal62.6g93.9g876.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26596kcal618.8g945.2g2128.6g319.2g
Valittu annoskoko10000g13298kcal309.4g472.6g1064.3g159.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6649kcal154.7g236.3g532.2g79.8g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957